Camping aan de grens

Als je op zoek bent naar een camping aan de Duitse grens, dan is Camping Wedderbergen misschien wel de plek die je zoekt. Deze leuke camping in Groningen ligt op steenworp afstand van de Duitse grens. Dat betekent dat je zo in Duitsland zit. En dat biedt een heleboel mogelijkheden.

Leuke activiteiten over de grens

Net over de Duitse grens zijn een heleboel leuke activiteiten te ondernemen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Duitse stad Papenburg. Dit stadje, net over de grens, heeft een hele rijke historie, die naar buiten kom in de architectuur en oude gebouwen. Ook zeker een aanrader: Leer. Dit stadje is onder andere in het bezit van een leuk Thee museum. Ontdek de historie van dit eeuwenoude drankje.

Leuke activiteiten in Nederland

Natuurlijk hoef je de grens niet over als je op een camping aan de grens staat. Sterker nog, er zijn ontzettend veel dingen te beleven in eigen land. Zo kun je makkelijk een dag doorbrengen in studentenstad Groningen. Ook kun je vanaf de camping heel goed verschillende wandeltochten ondernemen. Doorkruis Groningen en Drenthe te voet, en ontdek wat deze mooie provincies te bieden hebben. 

Activiteiten op de camping

Ook als je liever op de camping blijft, is er nog allerlei leuks te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de recreatieplas? Hier kun je heerlijk zwemmen, maar ook spelen met verschillende watertoestellen. Ook is er een binnenzwembad op de camping aanwezig. Als het slecht weer is kun je hier heerlijk een duik nemen (Ook als het weer wel goed is natuurlijk). Naast lekker zwemmen zijn er ook nog allerlei sport en spelfaciliteiten op de camping aanwezig. Je hoeft je dus nooit te vervelen.

Boek nu jouw camping aan de grens

Wil je zelf ontdekken wat deze camping aan de grens te bieden heeft? Boek dan nu een mooie kampeerplaats of huuraccommodatie, en ontdek de grensstreek. Met verschillende topfacilliteiten op de camping ontbreekt het je nergens aan. 

Boek nu jouw camping aan de Grens