Camping om te vissen

Ben je een echte hengelsportliefhebber en is een camping waar je kunt vissen heel belangrijk voor jou? Op Camping Wedderbergen kun je je hart ophalen. We hebben kampeerplaatsen waarbij je zo vanuit je stoel de hengel uitgooit. Beter kan toch niet?

Camping om te vissen

De prachtige ligging aan de rivier de Westerwoldse Aa maakt onze camping een prachtige plek voor de visliefhebber. Bij onze receptie is de vispas te koop en informeren we je graag over alle vismogelijkheden. In de omgeving vind je nog vele viswateren waar je onder andere ook op karper kunt vissen. Kortom, zoek je een camping met viswater, dan ben je bij Camping Wedderbergen aan het goede adres.

Boek onze camping met viswater!

Meer dan alleen vissen...

Op onze gezellige camping voor het hele gezin is natuurlijk nog veel meer te doen dan alleen vissen.

Een aantal faciliteiten op onze camping zijn:

Benieuwd of er voor jou nog een plek beschikbaar is op onze camping in Groningen?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Vissen en meer faciliteiten

Overnachten op camping met viswater

Eerder noemden wij al de kampeerplaatsen aan het water, waar je vanaf je plek zo de hengel kunt uitgooien. De XL Comfortplaatsen bij de nummers Spechthorst 168 - 179 zijn uitermate geschikt voor vissers. Kom je op vakantie met je hond en wil je graag vissen? Dan zijn de XL Comfortplaatsen bij de nummers Ganzeplakke 112 - 125 ideaal.

Bekijk de kampeermogelijkheden

Maar bij Wedderbergen kun je ook een compleet ingerichte accommodatie huren. Er zijn verschillende chalets voor 4 of 6 personen. Vanaf 2020 hebben we spiksplinter nieuwe chalets met vaatwasser en gratis WIFI. Zo kun je tijdens je visvakantie in Groningen ook genieten in alle luxe en comfort. 

Boek een luxe chalet

Ontdek omgeving van Wedderbergen

Ben je benieuwd of er naast het vissen nog meer te doen is in de omgeving van de camping? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Een dagje uit naar een speeltuin of dierenpark in Groningen, fietsen en wandelen in de prachtige omgeving Westerwolde of cultuur snuiven.

Alle tips in de omgeving

Dé camping om te vissen

Beleef de ultieme viservaring op camping Wedderbergen, dé ideale camping voor vissen. Terwijl je je hengel uitwerpt in de kabbelende rivier, omringd door de rustgevende natuur, voel je de spanning stijgen. Als gepassioneerde hengelsportliefhebber vind je hier een waar paradijs. Maar onze camping biedt zoveel meer dan alleen vissen. Van een verfrissende duik in ons overdekte zwembad tot het verkennen van de pittoreske omgeving per fiets of kano, er is altijd iets te doen voor het hele gezin. En als de avond valt, kun je ontspannen in een comfortabel chalet met moderne voorzieningen, waar je kunt terugkijken op een dag vol visplezier. Laat je betoveren door de magie van Wedderbergen, dé camping voor vissen, en ontdek een wereld van avontuur en ontspanning, allemaal binnen handbereik.

Kom campingvissen