Dagtickets en Dagbezoek

Dagtickets

Geen gast van Camping Wedderbergen, maar wel een dagje spelen en zwemmen? Koop dan een dagticket! Met een dagticket krijgen niet-campinggasten/ dagbezoek eenmalig toegang tot het overdekte zwembad, waterspeeltuin, speeltuin en indoor speelhal.

Wel gast van Camping Wedderbergen? Dan hoef je geen dagtickets te kopen: toegang tot alle faciliteiten zit bij jullie vakantie inbegrepen.

Let op: tarieven en tickets op datum zijn dynamisch van aard. Dat wil zeggen dat de tarieven kunnen oplopen bij zonnige weersvoorspellingen en warme temperaturen. 

Dagtickets kopen


  Dagbezoek

  Wat verstaan wij onder dagbezoek? Daggasten zonder reservering, die aanwezige toeristen van Camping Wedderbergen met een bestaande reservering op komen zoeken.  Bijv. opa en oma komen een dagje langs op de camping, of zuslief met haar kinderen.

  Voor het betreden van ons terrein en/of het gebruik maken van onze faciliteiten vragen wij een vergoeding. Het aanmelden van dagbezoek kan uitsluitend gedaan worden door volwassen aanwezige toeristen; de kosten worden aan de reservering toegevoegd. 

  Dagbezoek: eigen accommodatie

  Aanwezige toeristen van Camping Wedderbergen melden hun dagbezoek, wat uitsluitend het terrein betreedt zonder gebruik te willen maken van de faciliteiten, aan tegen een tarief van respectievelijk 0,00 p.p. (buiten vakantieperiodes) of 3,50 p.p. (vakantieperiodes).

  Dagbezoek camping: voorseizoen

  Aanwezige toeristen van Camping Wedderbergen melden hun dagbezoek, wat gebruik wil maken van de faciliteiten, vooraf aan tegen een tarief van respectievelijk 7,50 p.p. (buiten vakantieperiodes) of 9,50 p.p. (Pasen, Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren).

  • Geregistreerd dagbezoek krijgt d.m.v. het polsbandje toegang tot het terrein incl. overdekt zwembad, waterspeeltuin, indoor speelhal en overige faciliteiten. 

  Dagbezoek camping: zomervakantie

  Aanwezige toeristen van Camping Wedderbergen melden hun dagbezoek vooraf aan tegen een tarief van 12,50 p.p.

  • Dagbezoek is in de zomervakantie bij voorkeur welkom van zondag t/m donderdag i.v.m. drukke aankomst- en vertrekdagen.
  • Op drukke aankomst- en vertrekdagen kan bezoek geweigerd worden omwille van algehele verkeersveiligheid en de bereikbaarheid voor hulpdiensten.
  • Geregistreerd dagbezoek krijgt d.m.v. het polsbandje toegang tot het terrein incl. overdekt zwembad, waterspeeltuin, indoor speelhal en overige faciliteiten. 
  • Er is tijdens de zomervakantie geen parkeergelegenheid op de camping aanwezig voor dagbezoek; parkeer de auto op de gratis gemeentelijke parkeerplaats aan de Albert Wubsweg (700 mtr).

  Dagbezoek aanmelden