• wedde… dat je terugkomt!
Mijn boeking

Fiets- en kanoverhuur

Fietsverhuur

Op Wedderbergen huur je (kinder-)fietsen, bolderkarren en skelters tegen een geringe prijs. Handig voor op de camping zelf, maar ook leuk om even met elkaar naar bijv. Smeerling te fietsen voor koffie met een appeltaartje. De prachtige omgeving van Camping Wedderbergen is het beste te ontdekken op de fiets. Zo fiets je snel naar Dinopark Tenaxx, maar ook via de mooiste weggetjes naar Vestingstad Bourtange!

Je kunt je eigen fiets wel thuis laten, want je huurt bijv. al een fiets vanaf 8,- per dag! Bij het huren van fietsen ontvang je gratis de super handige knooppuntenkaart! Wij verhuren de volgende fietsen: Damesfietsen met- en zonder versnelling, herenfietsen met- en zonder versnelling, kinderfietsen 16”-20”-24”.

Fietsen vakantie Fietsarrangement

Kanoverhuur

Kano's zijn te huur via Kano Vlagtwedde, ze worden gebracht naar de camping en ook vanaf de kade weer opgehaald (ideaal!). Reserveer telefonisch of per mail voor een mooie tocht over de riviertjes rondom de camping.

Kanoverhuur   Dag*   Weekend/Midweek**
1 Persoons kano    15,-    25,-
2 Persoons kano   20,-   35,-

Breng/haal service € 15,- (verplicht)

* Dag: van 's avonds 19.00 t/m 's avonds 19.00
** Weekend: van vrijdagavond 19.00 t/m zondagavond 19.00
** Midweek: van maandagavond 19.00 t/m donderdagavond 19.00 

Voor meer informatie en/of voor een reservering kun je contact opnemen met John en Ina Slagter, ze zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0599-312213 / 06-52128656 of per mail: kanovlagtwedde@gmail.com

Veel plezier!

Fietsen vakantieFietsarrangement