Nieuw in 2023!

Horeca

Welkom @ Restaurant de BInnenplaats! Naast een grote serre en modern interieur, is er geinvesteerd in een vakkundig keukenteam onder leiding van chef-kok Marcel.  

Ons self-service restaurant is sinds april '23 geopend en sindsdien hebben we al vele gezinnen blij gemaakt met de unieke combinatie speeltuin / lekker eten en drinken ;)!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en bekijk de foto's!

Menu: 
Chef-kok Marcel en zijn team hebben een fijne menukaart samengesteld voor onze gasten! Voor open sandwiches, warme lunch of lekkere bite ben je bij restaurant de Binnenplaats aan het goede adres. 

Er is rekening gehouden met glutenvrije, lactosevrije en vegan dieetwensen! 

Bestelzuilen:

Helemaal van deze tijd: bestellen via handige bestelzuilen. Let op! Er kan om die reden uitsluitend met pin of via Ideal betaald worden, ook bij het ijsloket.  

Serre: 
De eyecatcher van ons restaurant; de grote glazen serre! Met 230 zitplaatsen is er ruimte genoeg en kun je heerlijk binnen zitten met uitzicht op de speeltuin.  

Speeltuin:
Ga lekker lunchen terwijl de kinderen zich op en top vermaken in de grote zandspeeltuin vol leuke speeltoestellen! Buiten staat een terras van tafels, stoelen en loungebanken met uitzicht op de speeltuin.

Entree en openingstijden:
Het restaurant incl. buitenspeeltuin is 7 dagen per week geopend en openbaar toegankelijk. Entree is gratis, consumptie verplicht.