nl
  • nl
  • en
  • de

Horeca

Op dit moment wordt onze horeca gerenoveerd! Geplande opening: Hemelvaart!

Fase 1: Keuken
De compleet nieuwe keuken installeren en operationeel maken. We hebben het streven dat de keuken half mei gereed is voor afhaalmaaltijden.

Fase 2: Terras
Na het openen van de keuken wordt het buitenterras ook z.s.m. gereed gemaakt zodat men vanaf dat moment ter plaatse kan bestellen, eten en drinken.

Fase 3: Grote zaal
Eind juni wordt de grote zaal ingericht met tafels, stoelen en banken. Vanaf dit moment kunnen gasten binnen eten en drinken. 

Fase 4: Serre
In oktober beginnen de bouwwerkzaamheden voor het plaatsen van de grote serre; deze geïsoleerd serre en bevat schuifwanden en automatische dakramen. De bouw neemt +/- 12 a 15 weken in beslag. 

Fase 5: Interieurbouw
Zo gauw de serre staat kan de interieurbouwer aan de slag met het totaal interieur. Tafels, stoelen, lampen, decoratie, indoor speelhoek, etc... Naar verwachting is de gehele horeca renovatie voor 1 april 2023 afgerond.

Sfeerimpressies van de nieuwe horeca vind je terug in ons fotoalbum!

Let op! In de nieuwe horeca kan uitsluitend besteld worden via bestelzuilen in combinatie met directe pinbetalingen! Er kan dus niét betaald worden met contant geld, in minimarket kan wél betaald worden met contant geld. 

Faciliteiten overzicht