nl
  • nl
  • en
  • de

Horeca

Per 2022 nemen we de horeca weer terug in eigen beheer: binnenkort meer info!

------------------------------------------------------------------------------------------

Tips lokale horeca:

Brasserie Weddermeerhoeve:
Aan de overkant van ons park ligt Brasserie Weddermeerhoeve; een bistro met o.a. een a la carte menu. Voor een lekkere biefstuk of zalm ben je bij Annet en haar team aan het goede adres!

Telefoonnummer: 0597-563185
Menu: https://www.weddermeerhoeve.nl/onze-kaart/menukaart/

Eetcounter B&J:
Berend en Jannie bezorgen in vakantieperiodes van woensdag t/m zondag gratis aan de poort van de camping bij een minimale besteding van 10,-. Flyer met o.a. snacks en hapjesschalen is af te halen bij de receptie.

Telefoonnummer: 06-10928103

Eetcafé de Leeuw:
Op fietsafstand: Diane en haar team zitten in dorp Wedde zelf. Leuk om te lunchen of te combineren met een bezoekje aan de burcht.

Telefoonnummer: 0597-522295
Menu: https://www.eet.nu/wedde/eetcafe-de-leeuw/menukaarten/menukaart

Pizza’s:
Voor pizza’s adviseren we te kijken op thuisbezorgd.nl. Tip: veelal krijg je korting of een snellere bezorging als je rechtstreeks bij een restaurant besteld.

Italiaans schepijs:
Sinds april 2021 geopend; IJssalon Veendiep! De IJssalon is prachtig gelegen aan het water en is per kano te bereiken vanaf de camping. 

Café Westerwolde:
Oudhollands café gevestigd in Wedde, gezellig voor een neutje! Dit café is al tientallen jaren een vertrouwd punt in de regio. Hier wanen gasten zich onder het genot van een hapje en drankje in het échte Groningen! 

Faciliteiten overzicht