Restaurant

Welkom @ self-service restaurant Wedderbergen! Naast een open keuken en modern interieur, is er ook geinvesteerd in een grote serre en handige bestelzuilen.

Sinds de opening hebben we al vele gezinnen blij gemaakt met de unieke combinatie speeltuin / lekker eten en drinken ;)!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en bekijk de foto's!

Menu: 
Ons keukenteam heeft een fijne a la carte menukaart samengesteld voor onze (dag-)gasten! In drukke vakantieperiodes wordt het a la carte menu afgewisseld met themabuffetten. Voor broodjes, warme lunch of een lekkere bite ben je bij restaurant Wedderbergen uiteraard aan het goede adres. Bekijk hier de menukaart vast online!

Bestelzuilen:

Helemaal van deze tijd: bestellen via handige bestelzuilen. Via een piepersysteem weet je precies wanneer je bestelling klaar is, er is om die reden dan ook geen bediening aanwezig. Let op! Er kan uitsluitend met pin of via Ideal betaald worden, ook bij het ijsloket.  

Serre: 
De eyecatcher van ons restaurant; de grote glazen serre incl. schuifwanden! Met 230 zitplaatsen is er ruimte genoeg voor iedereen; met mooi weer schuiven de grote glazen wanden open en ontstaat er een binnen/ buitenterras. Heerlijk!

Speeltuin:
Ga lekker lunchen terwijl de kinderen zich op en top vermaken in de grote zandspeeltuin vol leuke speeltoestellen! Buiten staat een terras van tafels, stoelen en loungebanken met uitzicht op de speeltuin.

Entree en openingstijden:
Het restaurant incl. buitenspeeltuin is tijdens vakantieperiodes dagelijks geopend en openbaar toegankelijk. In het laagseizoen zijn we van woensdag t/m zondag geopend. Entree is gratis, consumptie verplicht.

Vakantieperiodes 2024:
Meivakantie: zaterdag 27 april t/m zondag 5 mei
Hemelvaart: woensdag 8 t/m zondag 12 mei
Pinksteren: vrijdag 17 t/m maandag 20 mei
Zomervakantie: zaterdag 6 juli t/m zondag 1 september

Buiten zomervakantie Noord om en/of tijdens de eerste en laatste week zomervakantie, wordt het menu afgestemd op het aantal reserveringen/ aanwezige gasten.