Fietsvakantie Nederland

Fietsen en vakantie is een prima combinatie voor een heerlijk ontspannen fietsvakantie in Nederland! Terwijl je benen het werk doen, waait de wind door je haren en hoef je voor even nergens aan te denken. Het ultieme gevoel van vakantie en je bepaalt zelf hoe ver je wilt fietsen! In het noorden liggen zoveel fietsroutes dat dit is bij lange na niet op één hand te tellen. 

Als we je een tip mogen meegeven, dan zijn de bossen en natuurgebieden in de omgeving van Wedde zeker het bezoeken waard. Bij camping Wedderbergen beleef jij dé fietsvakantie van Nederland! Nog vragen over de fietsroutes, ons fietsverhuur, wil je meer informatie over onze accommodaties of faciliteiten? Neem dan hieronder contact met ons op.

Neem hier contact met ons op

8d1

Fietsen en vakantie

Vanaf camping Wedderbergen ben je binnen een mum van tijd in de prachtige natuur van Westerwolde en omgeving. Je hoeft geen moeite te doen om je fiets op de auto te bevestigen, aangezien op de camping een fietsverhuur aanwezig is waar je onder andere fietsen met versnelling en elektrische fietsen kunt huren. Dus voor ieder is er wat wils. 

Als je dan op jouw pas gehuurde fiets langs de receptie fietst, dan kun je gelijk één van de vele fietsroutes ophalen. Onze receptie geeft je hierbij graag uitleg en kan je direct meer tips geven waar je heen moet fietsen of wat er zoal te zien valt in de omgeving. Dus ben je een cultuurliefhebber of wil je oud dorpje bezoeken? Dan geeft onze receptie je graag tips mee. Ook op onze website kan je al veel informatie opzoeken. 

Zowel voor de recreatieve als de sportieve fietser zijn er verschillende fietsroutes in Groningen. Als je van een uitdaging houdt, dan kun je de bossen in om te gaan mountainbiken. Wil je van de natuur genieten, dan zijn er fietsroutes die je door de prachtige omgeving van Westerwolde brengt en langs de uitlopers van de Drentse Hondsrug. Of stap ergens af en geniet van een lokale lekkernij en pak een echt stukje oud Groningen mee!

Fietsen en vakantie, het is een gouden combinatie! Dus boek je fietsvakantie in Nederland bij Camping de Wedderbergen.

Fietsvakantie in Nederland

Helemaal enthousiast geworden? Boek dan hieronder één van onze prachtige accommodaties en laat je verrassen, zowel op onze camping als door het mooie Groningen. Tot snel!

Begin jouw fietsvakantie in Nederland bij Wedderbergen!