Kamperen met je hond

Naar de camping met hond

Ben je op zoek naar een camping met hond? Veel gezinnen hebben tegenwoordig een huisdier en het is niet makkelijk om een goede opvang te vinden tijdens de vakantieperiode. Als je op vakantie gaat, moet je hond toch ook gewoon welkom zijn? Dat vinden wij ook en daarom is je hond bij ons ook van harte welkom. We hebben een aantal kampeervelden en verhuuraccommodaties waar je kunt kamperen met hond. De omgeving van camping Wedderbergen leent zich uitstekend voor een uitgebreide wandeling. Boek dus direct een heerlijke vakantie met hond!

Kom kamperen met hond!

In welke chalets zijn huisdieren welkom?

Huisdieren zijn welkom in de chalets met nummers vanaf 1 tot en met 11. De chalets met nummers vanaf 1 tot en met 5 zijn geschikt voor 4 personen en zijn van alle gemakken voorzien. De chalets hebben een open keuken, badkamer, radio, TV en hebben een ruim terras met meubilair. Op het terras kun je heerlijk tot laat genieten met het hele gezin. Wordt het te koud buiten? Dan kun je binnen perfect de spelletjesavond voortzetten. De chalet is namelijk voorzien van een gaskachel. 

De chalets die geschikt zijn voor 6 personen, beschikken over dezelfde voorzieningen en hebben ook een ruim terras met meubilair.  Je kunt bij de chalets gratis parkeren en zul je een leuk welkomstpakket ontvangen bij aankomst!

Faciliteiten op onze camping

Op en rond onze camping in Wedde is van alle te doen voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een supermooi overdekt zwembad met schuifdak of ons nieuwe klim en klouter paradijs voor de kids? daarnaast hebben wij op ons park ook nog:

 Kom kamperen met je hond!