Een vakantie 2023 boeken? Boek bij Wedderbergen!

Wedde(n) dat jouw vakantie 2023 onvergetelijk wordt zodra je bij ons verblijft? Onze 5-sterren camping verwelkomt je graag in het mooie noorden. Een vakantie in eigen land was nog nooit zo'n (water)pret! Van de mooiste kampeerplaatsen en accommodaties tot fijnste voorzieningen; je vindt het @ Camping Wedderbergen. Vanaf de camping ontdek je gemakkelijk de omgeving van Wedde, waar genoeg te doen is voor jong en oud. Boek een verblijf tussen 1 april 2023 en 29 september 2023!

Bekijk verblijfopties

Een vakantie 2023 vol met waterpret!

Sinds 2021 hebben wij een echte eyecatcher op ons park staan;  de grootste waterspeeltuin van Nederland, vakantie 2023 ! Urenlang speelplezier in en met water staat hier centraal en dat op maar liefst  1500 m². Dankzij de volgende waterspeelfaciliteiten wil je toch direct boeken?! 

Voor de jonge vakantiegangers

  • 4 glijbanen, waarvan de grootste bijna 50 meter lang is!
  • Een verwarmd buitenbad voor de peuters en kleuters
  • Een gave vuurtoren met 36 fonteinen
  • Een mega emmer met 1200 liter water. Die kiept regelmatig om... spannend!
  • Waterpistolen, spraybuizen én meer

Voor de oudere vakantiegangers

  • Een overdekt zwembad met bubbelbank, glijbaan en stroomversnelling
  • Discozwemmen: in ons overdekte zwembad hebben we speciale lampen onder water
  • Een zwemvijver met zandstrand
  • Een visvijver: voor als je eens rustig een hengel wilt uitwerpen
  • Kanoverhuur: dát is pas een leuke manier om Groningen te ontdekken!

Oneindig veel animatie

Animatie, vakantie 2023 mag natuurlijk niet ontbreken op een kindercamping, vakantie 2023 ! Daarom word je tijdens een vakantie in 2023 volop vermaakt door ons animatieteam. In alle hoogseizoenweken en in de weekenden hebben wij altijd een tof animatieprogramma. Wat kan ik dan verwachten hoor ik je denken? Nou; de meest gezellige en spannende activiteiten. Elke week is het programma anders, maar je kan denken aan activiteiten zoals knutselen, schminken, theater, kinderbingo, playstation toernooien, droppings en schuimparty's voor tieners? Al met al hoef je je echt niet te vervelen op onze camping in Groningen, vakantie 2023 !

vakantie 2023

Weekend weg 2023?

Onze accommodaties lenen zich uitstekend voor een fijn weekend weg met het gezin, vrienden of familie. Of u nou een speciale gelegenheid komt vieren op Wedderbergen, of zomaar een weekend weg gaat; uw weekendje weg in 2023 wordt om nooit meer te vergeten!

Op onze onvergetlijke 5-sterren camping staan de meest moderne chalets. Aan de hand van uw budget en wensen kiest u voor een basic, comfort of luxe chalet. We bieden vier typen 4-persoons en 3 typen 6-persoons chalets aan. Neemt u graag uw hond mee naar een weekend weg? Dan kiest u uit onze huisdiervriendelijke chalets, vakantie 2023  onderaan de zoek en boek, met 3 slaapkamers.

Gaat u op vakantie met kinderen? Dan zijn onze chalets op autovrije velden, vakantie 2023 ideaal. Hier kunnen kinderen rustig spelen en rondlopen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken!

Vakantie tijdens feestdagen

Leuke momenten voor een weekendje weg in 2023 zijn toch echt Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Samen uitgebreid ontbijten met Pasen in een van onze heerlijke chalets óf knus kamperen met het ochtendzonnetje in het Hemelvaartsweekend van 2023 is echt gezellig! Als een weekend weg je zo goed is bevallen boek je gemakkelijk een lange vakantie in bijvoorbeeld de zomervakantie van 2023.

Kom proefkamperen, vakantie 2023

Onze arrangementen met feestdagen, vakantie 2023

Omgeving verkennen

Nadat je alle faciliteiten op onze camping hebt verkend mag een verkenning van de omgeving niet ontbreken. Groningen heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud. Van cultuur, vakantie 2023 , historie en actie, vakantie 2023 tot kinderactiviteiten. Alles kan in de omgeving van Wedde en Groningen.

Wist u dat wij ook een Tienercamping in Nederland zijn? Boek uw vakantie mét of zonder tieners!

Boek direct @ Wedderbergen, vakantie 2023