Heb je een vraag?

Lees hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verkopen jullie dagtickets voor het zwembad en/of andere faciliteiten?
Ja, buiten de vakantieperiodes om verkopen we online dagtickets. Een dagticket geeft naast de buitenspeeltuin en het restaurant, aanvullend toegang tot het overdekte zwembad, de waterspeeltuin en de indoor speelhal. 

Verhuren jullie ook seizoenplaatsen?
Nee, wij verhuren geen seizoenplaatsen. 

Verhuren jullie wel voorseizoenplaatsen en/of maandarrangementen?
Ja, wij verhuren een beperkt aantal voorseizoenplaatsen van +/- 1 april tot +/- 1 juli (afhankelijk van hoe de vakanties vallen). Daarnaast verhuren we een juni- en septemberarrangement. 

Waarom kunnen de verblijfstarieven tussentijds veranderen?
Camping Wedderbergen werkt met dagtarieven op basis van vraag en aanbod. Om deze reden is vroegboeken veelal het meest voordelig (tip!).

Welke betalingsvoorwaarden hanteren jullie?
Met uitzondering van vaste staanplaatsen en voorseizoenplaatsen verwachten we een aanbetaling van 50% binnen 14 dagen na reservering. De resterende 50% moet ten minste 4 weken voor aankomst op onze rekening staan. 

Is er gratis WIFI op de camping?
Ja, er is gratis wifi op de hele camping. Let op. Dit is "camping wifi"; aan de snelheid en het bereik kunnen geen rechten worden ontleend.

Zijn elektrische steps toegestaan?
Elektrische steps zijn vanwege veiligheidsredenen verboden op ons terrein: zie huisreglement. Echter worden ze op de grote paden richting de velden en chalets gedoogd, zolang er stapsvoets en veilig mee gereden wordt.

Is het overdekte zwembad verwarmd?
Ja, het zwembad is verwarmd, het peuterbad is +/- 30 graden en het grote bad is +/- 28 graden. 

Is de waterspeeltuin verwarmd?
Het buitenbad voor peuters en de waterspeeltuin incl. fonteinen zijn ook licht verwarmd; +/- 22 graden. Echter zal dit water als koel ervaren worden.

Is er altijd toezicht in het zwembad en de waterspeeltuin?
Nee, er is niet altijd toezicht aanwezig. Dit zijn we ook niet verplicht, maar tijdens vakantieperiodes proberen we toezichthouders in zetten ter ondersteuning van het zwembadreglement.

Wij verwachten dat ouders/gasten zich te allen tijde verantwoordelijk voelen voor hun kinderen en het zwembadreglement respecteren en accepteren. 

Vanaf hoe laat kan inchecken?
Kamperen v.a. 12.00 en chalets v.a. 15.00. Wij verzoeken met klem om op aankomst- en vertrekdagen niet eerder aan te komen i.v.m. verkeersdrukte.  

Tot hoe laat kan ik op de dag van aankomst inchecken?
De receptie is dagelijks geopend tot 18.00 uur en tijdens de schoolvakanties tot 20.00 uur. 

Kom je na 18.00 aan? Geef ons dan even een seintje! 

Verhuren jullie kampeerplaatsen met privésanitair? 
Nee, nog niet maar het staat hoog op ons verlanglijstje :)!

Zijn honden toegestaan op de camping?
Huisdieren zijn welkom op kampeerplaatsen 37 tot 125 (max 1 huisdier per plaats), de chalets zijn allen huisdiervrij. Bij de receptie zijn gratis hondenpoepzakjes verkrijgbaar en verspreid over het terrein staan depodog bakken. 

Faciliteiten als het zwembad, de waterspeeltuin, zwemvijver, de indoor speelhal, buitenspeeltuinen en sportvelden zijn huisdiervrije zones. 

Waar kan ik mijn auto parkeren?
Auto's dienen op de kampeerplaats zelf of op de parkeerplaats naast de verhuuraccommodatie geparkeerd te worden. Max 1 auto per plaats / reservering, een eventuele 2e auto dient buiten de camping op openbare parkeerplaatsen geparkeerd te worden.

Kan ik ook komen kamperen met onze camper?
Onze kampeerplaatsen zijn met een oppervlakte van 120 - 150 m2 ook geschikt voor campers; plaatsen zijn niet verhard. Tip; boek een comfortplaats royaal indien je met een grotere camper komt. Handig: vanaf 2024 is er een servicestation voor campers aanwezig!

Waarom kan ik uitsluitend via een bestelzuil bestellen in het restaurant?
De keuze voor een modern bestelzuilensysteem is een bewuste keuze. Dit toekomstbestendige systeem vangt niet alleen een algeheel personeelstekort in de Nederlandse horecasector op (zo ook bij ons), maar blijkt voor veel gasten ook handig, snel en minder foutgevoelig te werken.

Waarom wordt mijn eten geserveerd op melamine servies?
Heel simpel; als er porselein of glas kapot valt is de kans op glassplinters zeer groot! Aangezien veel gasten/ kinderen hier op slippers/ blote voeten lopen nemen we het zekere voor het onzekere. Voor ons self-service restaurant is dus bewust gekozen voor dit type servies op basis van veiligheidsredenen.

Is er beveiliging aanwezig op de camping?
Ja, in drukke vakantieperiodes is er een professionele beveiliger aanwezig.

Hoe is de verhouding tussen seizoengasten en toeristen?
Wij verhuren geen seizoenplaatsen en slechts een beperkt aantal voorseizoenplaatsen (1 april - 1 juli). De zomervakantie is volledig toeristisch. De chalets worden eveneens uitsluitend toeristisch verhuurd.

Is het mogelijk om op de camping fietsen te huren?
Ja dit is mogelijk, zowel versnellingsfietsen als elektrische fietsen zijn te huur bij de receptie.

Is het mogelijk om op de camping kano's te huren?
Ja dit is mogelijk, zowel Canadese kano's als kajaks!

Kan ik op de camping mijn was doen?
Ja iedereen kan gebruik maken van de wasmachines en wasdrogers. We hebben een kleine wasserette achter de receptie, maar ook wasmachines/droger in het sanitairgebouw op de kampeervelden.  

Is het toegestaan om op de camping te barbecueën?
Ja dit is toegestaan mits de nodige veiligheidsvoorschriften daarbij worden nageleefd. Open vuur is te allen tijde verboden. 

Verkopen jullie visvergunningen?
Ja, bij de receptie kun je zowel een dagpas als een weekpas kopen. In de campingsuper naast de receptie kun je eveneens vismateriaal, haken en aas kopen. Handig!

Ik zoek een tijdelijk onderkomen voor mijn personeel, kan ik bij jullie terecht?
Nee, Camping Wedderbergen heeft een volledig en uitsluitend toeristisch karakter. Op verzoek kunnen we jullie verwijzen naar collega's die wel voor langere tijd verhuur aanbieden voor werknemers.

Ik heb interesse in een vaste plaats als investering; is onderverhuur toegestaan?
Nee, onderverhuur is onder geen beding toegestaan; caravan delen ook niet. Boek je een vaste plaats, dan boek je deze voor je zelf. Wij houden graag overzicht op ons park en willen te allen tijden weten wie er op ons park verblijft.