Wandelvakantie Nederland

Ben je klaar voor een wandelvakantie in Nederland? In het dagelijkse leven is alles gehaast en druk, maar tijd om te ontspannen is er niet of wordt er niet genomen.

Een (lange) wandeltocht is dé oplossing. Je hebt geen afleiding van alle moderne technologieën aan je hoofd, geen drukte van auto’s en geen stress van je werk. Alles verdwijnt even naar de achtergrond, waardoor je echt kunt ontspannen.

En waar kan je nu beter een wandelvakantie in Nederland houden dan in Groningen! Het mooie noorden is niet dichtbevolkt, heeft een prachtige natuur met mooie landschappen en er lopen veel diersoorten rond. Je kan in Groningen naar de zee of naar een groot meer of je gaat naar parken, bossen en heides. Je kunt al zien dat Groningen jou veel te bieden heeft!

Wandelroutes Groningen

Doordat de camping aan de Westerwoldse Aa ligt, heeft de omgeving direct een rustgevende invloed. In een mum van tijd ben je in de mooiste natuur waar je de Nederlandse flora en fauna kunt ontdekken. De natuur in de omgeving van Wedde, aan de uitlopers van de Drentse Hondsrug, is rijk bedeeld met uiteenlopende landschappen, bossen en natuurgebieden. Voor een wandelvakantie in Nederland moet je in Wedde zijn!

Voor een wandeling waar je achteraf nog eens met tevredenheid op terugkijkt, moet je in Wedde zijn. Er zijn allerlei wandelroutes uitgezet dwars door de mooiste natuurgebieden van Westerwolde. Van korte routes voor beginnende wandelaars tot lange wandeltochten voor ervaren wandelaars.

Wil jij genieten van de natuur en trainen voor een lange vierdaagse? Dan is dit mooi te combineren. Cultuur snuiven en wandelen of lokale dorpjes wandelend bezoeken? Alles is mogelijk! In het noorden is het nooit saai en is er van alles te zien en te beleven. De ideale wandelvakantie in Nederland!

Tijdens de wandeltochten kun je te maken krijgen met ongerepte natuur. Dat is wat een wandelvakantie zo mooi maakt, een wandeling door prachtige natuur waarbij je vooraf niet weet wat je tegen komt. Typerend voor een wandelvakantie in Nederland.

Wandelvakantie Nederland boeken!

Reserveer nu je wandelvakantie in Nederland